Winitra Stalstrooisel

Stalstrooisels, Houtpellets, Biomassa en instrooiservice

Winitra Stalstrooisel is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve stalstrooisels, Houtpellets, Biomassa en het deskundig instrooien van vleeskuikenstallen.

Ons strooisel leveren een belangrijke bijdrage aan het comfort en welzijn van pluimvee, met direct resultaat. Wanneer u op zoek bent naar een goed stalbed, dan wilt u uzelf verzekeren van een aantal zaken. Uw strooisel moet goed vocht opnemen, schoon zijn en vrij zijn van ziektekiemen. Winitra levert hoogwaardig kwalitatieve strooisels zoals Stropellets, Stropulver, Vlaslemen, Zaagsel, Houtkrullen en Turf. Deze kunnen wij leveren in zakjes, bigbags of kunnen losgestort worden per vrachtwagen met Walking Floor.

Voor het instrooien van uw pluimveestal met onze strooisels heeft Winitra een strooier in het programma die zeer nauwkeurig af te stellen is zodat het strooisel secuur verdeeld wordt over de vloer van uw stal. Uit voorzorgsmaatregelen ontsmetten wie iedere machine en materiaal alvorens wij komen strooien. Zo bent u verzekerd van 100% hygiëne en optimaal resultaat!

Maak uw keuze

Stalstrooisels
Houtpellets
Biomassa
Instrooiservice