Over Winitra

Winitra is een gecertificeerd familiebedrijf dat zich met name richt op de vleespluimveesector. Met onze twee takken ‘Stalstrooisel‘ en ‘Pluimveeservice‘ hebben wij meer dan 40 jaar ervaring en zijn wij een betrouwbare en gewaardeerde partner met klanten in België, Nederland en Frankrijk.

Met deze totaaloplossing aan diensten en producten die naadloos op elkaar aan sluiten kunnen wij onze klanten volledig ondersteunen in hun bedrijfsvoering.

Full-service voor u als pluimveehouder in kuikens!

Winitra Stalstrooisel

Winitra Stalstrooisel is gespecialiseerd in het leveren van kwalitatieve stalstrooisels, Houtpellets, Biomassa en het deskundig instrooien van vleeskuikenstallen.

Lees meer

Winitra Pluimveeservice

Winitra Pluimveeservice is gespecialiseerd in het laden én lossen van vleeskuikens en tevens in het uitmesten van pluimveestallen.

Lees meer

Het ontstaan van Winitra

In 1995 werd Winitra Kippenservice en Stalsrooisel opgericht door Willy Oudermans. Inmiddels is het familiebedrijf volgroeid tot een erkende naam (Winitra Stalstrooisel en Pluimveeservice) binnen de pluimveebranche. Dagelijks leveren en strooien wij stalstrooisels bij pluimveehouders en hebben wij ervaren medewerkers dat met loaders de pluimveestallen van onze klanten mestvrij maken. Met meer dan 40 jaar ervaring kunnen wij u de service leveren wat van u verwacht wordt!